DUBEN 2015

18.04.2015 12:20

MUŽI

.............

29.4.2015

Meteor Tábor B 1 : 1 SK Tučapy 

 

Na dohrávku do Čekanic jsme odjížděli s touhou bodovat. Což se nám povedlo na půl a přivezli jsme pouze spravedlivý bod. První poločas jsme na domací tým vletli a ujali se v 10. minutě po důrazném napadaní Neubauera a jeho následném chladnokrevném zakončení vedeni 0:1. Soupeře jsme do ničeho vážného nepouštěli. Ale naše šance zůstali také nevyužity nebo na dobře chytajícím brankáři domacích. Poločas 0:1. Druhá půle přinesla vyrovnání hry a mirnou převahu domacího celku. Byli jsme nuceni k prostřídani sestavy což se promítlo na výkonu. I když soupeř byl více na míči a vytvařel jsi pološance tak i my jsme měli řadu příležitostí k navýšení skóre. Bohužel v 75.minutě přišlo asi zasloužené vyrovnání soupeře, po našem nedůrazném bránění 1:1. Konec zápasů byl špatným výkonem rozhodčiho dost vyhrocený ale gól už nepadl. Konečný vysledek 1:1. 

Sestava: Suda- Šedivý D, Škrleta, Šedivý Vl (60. Bejblík), Forszták ( 80. Masojídek),- Klečacký, Lhotka, Kuttelwascher( 70. Jilemnický), Karas M.(46. Tíkal )  -  Leibl T,  Neubauer
 
Branky: 10. Neubauer

 

26.4.2015

Sokol S.Ú B  1 : 4 SK Tučapy 

 

Na Sokol jsme odjiždeli s tohou již konečně plně bodovat. Což se nám také podařilo. V úvodu utkání domací tým zahodil dvě velké přiložitosti což se jim stalo osudným. Ve 25.minutě po serii odrazu propasiroval míč Kuttelwascher k Masojídkovi, který otevřel skóre 0:1. A o deset minut později udeřil opět Masojídek po pěkné přihrávce dobře hrajícího Leibla T. Poločas 0:2. V druhé půli jsme byli opět lepším týmem i když soupeř řadou střidaní zkvalitnil hru. Opět jsme to byli mi kdo přidal další branku. Na krásnou přihravku Kuttelwaschera si v 60.minutě naběl Neubauer, obešel brankáře a zasunul do prázdné branky 0:3. Soupeř korigoval skóre pěknou rannou k tyči 1:3. Konečnou podobu výsledku dal Leibl T. Po krásném sólu nedal brankáři šanci 1:4. 

 
Sestava: Suda- Bejblík, Škrleta, Forszták, Šedivý D - Karas M, Lhotka, Kuttelwascher, Neubauer  - Masojidek, Leibl T. 
 
Branky: 25. Masojidek, 35. Masojidek. 60. Neubauer 80. Leibl T.
 

18.4.2015

SK Tučapy 3 : 3 Březnice

 

Toto utkání bylo velice bojovné a plné osobních soubojů. Než jsme se stačili rozkoukat tak jsme prohrávali. Po pasu za obranu přehodil hostující utočník našeho golmana 0:1. Mi jsme na soupeřovo vedení dokazali rychle zareagovat vyrovnávací brankou v 10. minutě. Když po pěkné kombinaci vyslal Kuttelwascher do šance Klečackého , který chladnokrevně zakončil 1:1. Po té jsme plně přebrali iniciativu a soupeře přehrávali. Ale žadná z šancí se neujala a tak  se odcházelo do kabin za nerozhodného stavu. Poločas 1:1. Druhá půle začala fatalní chybou golmana Matějky. Jeho kličku vystil hostující utočník a jemu nezbyvalo nic jiného než faulovat ve vápně. Naslednou nařízenou penaltu soupeř proměnil 1:2. Tento moment nas apsolutně opařil a Březnice toho využila. v 60. minutě po chybě Šedivého Vl. šel sám na Matějku hostující utočník a proměnil  1:3. Zdálo se , že je po zápase ale v 75. minutě nám svitla naděje. Po rohu Leibla T. uklidil odraženy míč do siťe Šedivý Vl.  2:3. Opět jsme byli ve hře a snažili se o vyrovnání. Což se nám nakonec opět po rohu v samém závěru utkání podařilo. Ve skrumáži ve vápně se nejlépe zorientoval Neubauer a ustavil tak vysledek na konečných 3:3.

Sestava: Matějka- Bejblík, Škrleta, Šedivý Vl, Forszták,- Klečacký, Lhotka, Kuttelwascher, Karas M.(46. Neubauer)  - Suda, Leibl T. 
 
Branky: 10. Klečacký, 70. Šedivý Vl. 88. Neubauer
 

12.4.2015

Vlastiboř 2 : 2 SK Tučapy

První jarní zápas jsme odehráli ve Vlastiboři. Začatek zápasu patřil soupeři byl více na balonu ale nic vážného si nevytvořil. Postupně jsme hru vyrovnali a dostali se do hry. Odměnou nám byl gól. Ve 30.minutě Kuttelwascher přihrál dobře hrajícímu Karasovi M, který na dvakrát  překonal domácího brankáře. Poločas 0:1. Druhý poločas jsme hru ovládli a soupeře zavřeli na jeho polovině. V 60. minutě napřáhl z poza vápna levačkou Šedivý Vl. a nedal golmanovi šanci 0:2. V 70. minutě jsme po chybě v obraně dostali laciný gól a tím soupeře do hry 1:2. Potom jsme neproměnili řadu šancí a to nám bylo osudné. V 85. minutě jsme z druhé šance soupeře po standartní situaci inkasovali na 2:2. Do konce zápasu se už skóre nezměnilo.  
 
Sestava: Matějka- Bejblík, Škrleta, Šedivý Vl, Šedivý D,- Klečacký, Lhotka, Kuttelwascher, Karas M.(70. Masojídek)   - Suda, Leibl T. (80. Neubauer)
 
Branky: 30. Karas M, 60. Šedivý Vl.

                                                       

 DOROST

..............

25.4.2015

Chýnov 2 : 3 SK Tučapy

 

 

K utkání v Chýnově jsme nastoupili s hráčem z pole na postu golmana a s dvěma hráči ze žáků v  základní sestavě. Výhra byla z naší strany zasloužená, kluci bojovali a měli chuť hrát, to byl základ úspěchu. Všechny tři branky padli po hezkých rychlích akcích.
V závěru se sice soupeř snažil vyrovnat, ale naše obrana byla proti a výsledek ubránila.
 
Sestavy : Lukáš, Forszták, Karas, Havel F., Havel P., Pícha, Dvořák V., Dvořák P., Škrleta, Neubauer, Čoudek
 
Střídaní :
 
Branky:  Dvořák P. 2x , Neubauer

 

 

19.4.2015

SK Tučapy 0 : 2 Dražice 

 

V tomto zápase jsme nebyli o moc horším týmem. Bohužel soupeř dokázal proměnit brankové příležitosti a tím si zajistil výhru. Nijak zvlášť nás nepřehrával, ale ani nepouštel do větších šancí. 
 
Sestavy : Rybák, Forszták, Karas, Havel Petr, Havel Filip, Škrleta, Dvořák Vítězslav, Dvořák Petr, Neubauer, Čoudek, Švejda
 
Střídaní : 
 
Branky:  

12.4.2015

SK Tučapy 2 : 3 Větrovy 

 

Větrovy byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. 
 
Sestavy : Rybák - Forszták, Karas D, Pícha, Lukáš - Havel F, Havel P, Dvořák P, Škrleta M - Neubauer, Švejda D
 
Střídaní : Dvořák V.
 
Branky: Neubauer, Dvořak 

4.4.2015

 

Planá nad/Lužncí 0 : 8 SK Tučapy

Velice slabý domácí tým nedělal našim dorostencům žádné problémy. A tak si hoši s chutí zastříleli. 
 
Sestava:
 
Střídali:
 
Branky: 3x Dvořák P, 3x Švejda D, 2x Neubauer
 

ŽÁCI

-----------------------------------------------

16.4.2015

Chýnov 15: 1 SK Tučapy 

Branka : Škrleta Marek

 

23.4.2015

SK Tučapy 1 : 5 Černovice

Branka : Švejda Daniel

 

26.4.2015

Sokol S.Ú 7 : 1 SK Tučapy 

Branka : Švejda Daniel

 

Zpět