Září 2014

13.08.2014 14:57
                     

MUŽI

------------------------------------------------

6.kolo 27.9.2014

SK Tučapy 9:0 Sokol Košice

 

Toto utkání bylo ovlivněno velkou nedisciplinovanosti dvou hostujícich hráčů. Kteří se nechali za napadení rozhodčiho vyloučit a celý zapas odehráli v devíti. Utkaní bylo pouze na jednu branku a tomu odpovída i skóre. Příští zápas odehrajeme na půdě Veselí a doufejme , že přivezeme všechny body.
 
Sestava:Matějka- Šedivý D, Novotný, Forszták (46.Lukáš), Škrleta - Klečacký, Kuttelwascher, Šedivý Vl. (46. Karas M) , Suda - Tíkal, Masojídek (55. Jilemnický) 
 
Branky: Suda 4x , Tíkal 2x, Matějka, Klečacký, Masojídek 

 

5.kolo 21.9.2014

Radenín 3:1 SK Tučapy 

 

 
Sestava:Suda - Bejblík, Forszták, Škrleta, Lukáš -  Karas M (46.Pícha), Kuttelwascher, Karas D, Jilemnický - Jonáš, Ošmera
 
Branky: 50. Pícha

 

4.kolo 13.9.2014

 SK Tučapy 2:1 Sokol S.Ú

 

Na podmáčeném, težkém terénu byl k vidění bojovný zápas plný nasazení. V 10. minutě přihral Kuttelwascher na Karase, který se zbavil protihráče zasekávačkou a pěknou střelou z dvaceti metrů rozvlnil síť 1:0. V 40. minutě přihraval Kuttelwascher do velké příležitosti Masojídkovi ale ten nedal. A v 45. minutě opět Masojídek nevyužil nabídky Tíkala. Poločas 1:0. Do druhé půlé jsme vstoupili velice dobře. V 50.minutě pěknou ulicí našel Karas nabíhajícího Lukáše , který byl v zakončení chladnokrevný a poslal nás střelou kolem brankáře do dvoubrankového vedení 2:0. Poté dobré příležitosti Klečackého a Lukáše zůstali nevyužity. A tak se o slovo přihrasil soupeř v 65.minutě hostující založník trefil šibenici 2:1. Od té doby přebral otěže zápasu soupeř a nám se nedařilo udržet balon na kopačkách. Ale svou bojovností jsme dokázali udržet první tři podzimní body doma. Konečný výsledek 2:1.     
 
Sestava: Matějka - Bejblík, Novotný, Škrleta, Šedivý D - Klečacký, Karas M, Kuttelwascher, Jilemnický (46. Lukáš) - Tíkal, Masojídek (70. Leibl T.)
 
Branky: 10. Karas M, 46. Lukáš

 

3.kolo 7 .9.2014

Březnice 6:2 SK Tučapy 

Do utkání v Březnici jsme vstoupili velice špatně. Již v 5.minutě jsme inkasovali po samostatném úniku domácího útočníka 1:0. Ve 20. minutě šel sám na brankáře Suda, udělal kličku brankáři, kterýho doslova sestřelil. K údivu všech rozhodčí penaltu neodpískal. V 35. minutě po chybě obrany se dostal domácí útočník sám před Matějku a opět nezaváhal. Poločas 2:0. Do druhé půle šel do hry Ošmera za Neubauera a vnesl na hřiště velké oživení. V 46. minutě byl faulován ve vápně Ošmera a kopali jsme penaltu. Tu bohužel neproměnil Karas M. Pak Ošmera přihrával Sudovi do prázdné branky ale ten trestuhodně minul. V 55.minutě centroval domácí obránce tak povedeně, že jeho centr zaplul do branky 3:0. V  60.minutě pěknou střelu Lukáše vyrazil golman ke Škrletovi, který rozvlnil síť 3:1. V 65.minutě zahrával standartku Lukáš a našel ve vápně Škrletu, který hlavou překonal brankáře 3:2. Šanci na vyrovnání jsme neproměnili a tak udeřil soupeř. V 80. minutě po chybě Masojídka dal domácí útočník po samostatném úniku na 4:2. Domací přidali v závěru jěště dvě branky a zaslouženě vyhráli. Konečný výsledek 6:2. Z tohoto utkání byl vyzdvihl 30.minut druhé půle a výkon Bejblíka s Ošmerou.   
 
Sestava: Matějka - Bejblík, Forszták, Karas D, Lukáš - Šedivý D, Karas M.(85. Dvořák), Škrleta, Jilemnický (70. Novák) - Neubauer (46. Ošmera), Suda (75. Masojídek)
 
Branky: 60. Škrleta, 65. Škrleta

 

DOROST

           -------------------------------------

 

5.kolo 28.9.2014

Větrovy 6:0 SK Tučapy 

 

 
Sestava: 
 
Střídali:
 
Branky:
 
 

3.kolo 19.9.2014

 SK Tučapy 4:1 Sokol S.Ú.

 

 
Sestava: 
 
Střídali:
 
Branky: Neubauer, Dvořák P, Havel F, Švejda D.

 

2.kolo 6.9.2014

Chýnov 4:2 SK Tučapy 

K utkání jsme nastoupili s 9 hráči. Od začátku jsme se bránili tlaku soupeře, který měl ze začátku několik šancí. Ty ovšem neproměnil. Tu největší jsme mu nabídli sami v 25 minutě a bohužel ji domácí s přehledem využili. Poté jsme se nesoustředili na zápas a během pár minut jsme inkasovali ještě dvakrát. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že chceme udržet co ,,nejpříznivější,, skóre. Nakonec se nám podařilo snížit na rozdíl jedné branky, ale to bylo z naší strany všechno. Soupeř 5 minut před koncem upravil na konečných 4:2
 Kluci, kteří v sobotu hráli zaslouží pochvalu, hlavně za to, že za stavu 3:0 nerezignovali a snažili se zápas se ctí dohrát. Věřím, že zbývající utkání proti celku Chýnova odehrajeme v plné síle a soupeře porazíme.
 
Sestava: Krčma - Lukáš, Forszták, Karas D.- Čoudek, Pícha, Neubauer, Jonáš - Dvořák
 
Střídali:
 
Branky: Neubauer , vlastní
 
 
 

 

ŽÁCI

-----------------------------------------------

 

4.kolo 20.9.2014

Jistebnice 9:4 SK Tučapy 

 

Sestava:
 
Střídali:
 
Branka: Škrleta Matěj, Škrleta Marek, Švejda D. 2x

 

2.kolo 6.9.2014

Meteor Tábor B 9:0 SK Tučapy  

Sestava:
 
Střídali:
 
Branka:
 
Zpět