Září 2013

08.09.2013 09:00

 


MUŽI

------------------------------------------------

6.kolo 28.9 2013

 SK Tučapy 4:2 Chotoviny

 

Z tohoto utkání je podstatný akorát zisk povinných tři bodů do tabulky. Jinak to byla opravdu bída. S takovýmto špatným soupeřem, kdy si mužeme nebo měli by jsme si zahrát pěkný fotbal, tak si nedokážeme v první půli kloudně přihrát a dostáváme soupeře do hry. Velké šance Tíkala zůstaly trestuhodně nevyužity a tak z klasického nedáš, dostaneš jsme i my inkasovali. Po rohu soupeře a špatném odkopu vstřelil hostující tým branku. Poločas 0:1. Druhá půle přinesla zlepšení a hned v 46.minutě zavelel k obratu dobře hrajíci Leibl O, když obešel brankáře a srovnal na 1:1. O pět minut později byl sražen ve vápně Tíkal a nařízenou penaltu sám proměnil 2:1. A za dalších pět minut to bylo již 3:1, když se z hranice vápna trefil Lhotka. Silnou dvacetiminutovku uzavřela v 65.minutě souhra Lhotky, Leibla a Tíkala, kdy poslední jmenovaný se ve vápně důrazně prosadil 4:1. Po té už bylo rozhodnuto a zápas se dohrával. Soupeř jěště v 80.minutě korigoval na 4:2. Takový byl i konečný výsledek. Doufejme, že příští utkání bude herně mnohem lepší.    

Sestava: Matějka - Škrdleta, Novotný, Bejblík, Klečacký -  Jilemnický, Lhotka, Šedivý Vl, Karas M (45.Lukáš) - Tíkal, Leibl O.

Branky: 46.Leibl O, 50. Tíkal, 55. Lhotka, 65. Tíkal

 

5.kolo 22.9 2013

Loko Veselí B 3:0 SK Tučapy

 

Utkání jsme začali opět velice špatně. A po hrubých chybách jsme třikrát inkasovali již v 30.min to bylo 3:0. Branky jsme soupeři doslova nabídli a tím ho dostali stejně jako v minulém zápase M.Vožici na koně. Bohužel na rozdíl od minulého týdne se obrat nekonal. V druhé půli jsme hru trošku zlepšili ale žadná z ojedinělích šancí se neujala. Největší šanci zápasu měl Lhotka a to z penalty po faulu na Šediveho D. Ale trestuhodně nedal. Příští týden hrajeme s Chotovinami. 

Sestava: Matějka - Bejblik, Tíkal, Forszták, Klečacký -  Jilemnický (80.Karas), Lhotka, Šedivý Vl,Šedivý D. - Suda, Ošmera (75.Leibl O)

Branky: 

 

 

4.kolo 14.9 2013

SK Tučapy 4:4 Mladá Vožice

 

V tomto utkání viděli diváci spoustu branek a drama až do samého závěru. Prvních deset minut zápasu jsme měli mírnou převahu ale nic jsme z ní nevytěžili. Zato soupeř hned ze své první akce dal gól 0:1. A tím se dostal na koně. Netrvalo to dlouho a soupeř přidal druhou branku po centru ze strany střílel přesně z malého vápna soupeřův útočník 0:2. Za nedlouho to bylo už 0:3. A to když náš výborně chytající brankář srazil hostujícího útočníka ve vápně a nařízenou penaltu sám postižený proměnil. Až třetí soupeřův gól nás probral a začali jsme hrát a makat. Snížení přišlo ve 35.minutě Novotný zahrával standartní situaci, na pěkný  centr si naskočil Lhotka a hlavou nedal soupeřovo brankáři šanci 1:3. Do poločasu jsme měli ještě jednu velkou šanci a to po roku Kuttelwaschera hlavičkoval Lhotka ale bohužel tentokrát jen do břevna. Poločas 1:3. V druhém poločase jsme navázali na zlepšený výkon a soupeře zatlačili. V 55. minutě vyhrál souboj na polovině Tíkal sklepl míč dobře hrajícímu Sudovi který ho zatáhl na vápno, přihrál Jilemnickému který si věděl rady a pěknou střelou kolem brankáře snížil na 2:3. Bohužel za nedlouho jsme po sérii chyb na hranici vápna nabídli soupeři šanci který jí využil 2:4. V 75.minutě jsme zahrávali další standartní situaci Novotný poslal míč do vápna kde vznikla skrumáž ve které se nejlépe zorientoval Tíkal a skluzem dal kontaktní branku 3:4. Do konce zápasu zbývalo patnáct minut a my jsme šli tvrdě za vyrovnáním a zamkli soupeře na jeho polovině. Už jsme zvedali ruce, když Suda přehodil brankáře ale jeho pokus na brankové čáře vykopl hostující stoper. Ale nakonec jsme se přece jenom dočkali. V 90.+3.minutě se na levé straně uvolnil Lhotka poslal do vápna centr na který si naskočil Šedivý Vl. a pěknou hlavičkou srovnal na konečných 4:4. V tomto utkání se ukázala naše dobrá morálka v tom, že jsme prohrávali už o tři góly ale nesložili jsme zbraně a makali což nám přineslo bod. Za což si zaslouží celí tým pochvalu. Příští víkend jedeme na horkou půdu do Veselí kde se porveme o body !!    

Sestava: Matějka - Novák, Novotný, Šedivý Vl, Šedivý D. -  Jilemnický, Lhotka, Kuttelwascher (65.Forszták), Neubauer - Suda, Tíkal

Branky: 35. Lhotka , 55. Jilemnický, 75. Tíkal, 90. Šedivý Vl.

 

3.kolo 8.9 2013

Březnice 2 : 3 SK Tučapy 

Do Březnice jsme jeli s cílem bodovat a předvést trochu lepší výkon než v předchozích utkáních. A myslim si, že jsme to zvládli na jedničku. Hra byla dobrá a navíc korunována třemi body z venku. V první půli se hrál pěkný fotbal z obou stran. Naší první branku vstřelil v 30.minutě Suda střelou kolem brankáře po pěkném přistrčení od Ošmery 0:1. Bohužel jsme tento výsledek do poločasu neudrželi a minutu před koncem půle jsme inkasovali. Poločas 1:1. V druhé půli jsme šli opět dovedení a to když v 60.minutě Lhotka poslal míč za obranu na nabíhajícího Ošmeru který s přehledem přehodil brankáře 1:2. Ale znovu přišlo vyrovnáni v 80.minutě odpískal rozhodčí proti nám po střetu ve vápně penaltu, kterou domácí proměnili 2:2. Náš vítězný gól přišel pět minut před koncem a to když Leibl O. poslal pěkný míč do ulice na nabíhajícího Lhotku který přešel přes protihráče přihrál míč na dobře hrajícího Sudu který nasadil golmanovi jesle 3:2. V dnešním utkání jsme předvedli zlepšený výkon. Doufejme, že na něj navážeme v příštím domácím utkání s dlouholetým učastníkem 1.B Mladou Vožicí.

Sestava: Matějka - Klečacký, Tíkal, Šedivý K. (65.Novák) , Škrleta - Karas M (45. Jilemnický), Lhotka, Kuttelwascher, Šedivý D. (45.Neubauer) - Suda, Ošmera (80.Leibl O.)

Branky: 30. Suda, 60. Ošmera, 85. Suda

 

DOROST

------------------------------------------------

5.kolo 28.9.2013

SK Tučapy 4:2 Ratibořské Hory

 

V tomto utkání se ztřetli dva tými, které zatím neokusily porážku. Domací tým se prezentoval od začatku pěkným fotbalem. Dobře kombinoval a byl velice důrazný v osobních soubojích. Již v prvních patnacti minutách volaly po gólu velké šance Neubauera, Dvořáka a znovu Neubaura ,ale ani jedna nebyla proměněna. První gól padl ve 20.minutě. Dlouhy míč od brankáře Vejvara převzal Neubauer a svým typickým průnikem po pravém křidle vnikl do vápna a jako na zlatém podnose naservíroval míč Dvořákovi, který už měl lehkou úlohu a uklidil míč do prázné branky 1:0. Radost netrvala dlouho a za pět minut bylo srovnáno. Po rohu soupeře na malém vápně hlavičkoval osamocen hostující hráč a srovnal 1:1. Za malý okamžik opět udeřili domácí a to, když Pícha našel pěknou ulicí mezi obránci nabíhajícího Neubauera, který udělal kličku brankáři a uklidil míč do sítě 2:1. Za nedlouho to bylo už 3:1 a to, když Lukáš přihrával benjamínkovi zápasu Švejdovi D. ktéry v samostatném pruniku zachoval chladnou hlavu, udělal po vzoru svého spoluhráče také kličku brankáři a zkušeně zavěsil. Do konce poločasu přidali domácí ještě jednu branku a to po centru ze strany a následné skrumáži ve vápně, ve které se z orientoval nejlépe Havel F. a uklidil míč k tyči. Poločas 4:1. Druhá půle už nic vážnějšího z domácí strany nepřinesla spíše kluci kontrolovali hru a hráli to co potřebovali. Soupeř se maličko v druhé půli zlepšil a jeho odměnou byla korigujíci branka na 4:2 po nakopnutém balonu který podběhl Vejvar a skončil v síti za jeho zády. Tímto výsledkem skončil i zápas. Skvělí výkon podali oba krajní beci Škarda a Lukáš . Ve předu řádil Neubauer.    

Sestava: Vejvar - Škarda, Forszták, Karas D, Lukáš - Čoudek, Píchá, Havel F, Kunovský- Neubauer, Dvořák

Střídali :  Pekař, Švejda D, Jonáš, Cica

Branky:  Neubauer, Havel F, Dvořák, Švejda D.

 

4.kolo 22.9.2013

Malšice 1:3 SK Tučapy 

 

 

Sestava: Vejvar - Škarda, Forszták, Karas D, Lukáš - Čoudek, Píchá, Havel P, Cica - Neubauer, Dvořák

Střídali : Havel F, Pekař, Švejda D. Láska Č.

Branky:  Neubauer 2x, Havel F. 

 

3.kolo 14.9.2013

SK Tučapy 1:0 Sokol S.Ú 

 

Sestava: Vejvar - Škarda, Forszták, Karas D, Lukáš - Čoudek, Píchá, Havel P, Cica - Neubauer, Dvořák

Střídali : Havel F, Pekař, Švejda D. Láska Č.

Branky:  Švejda D. 

 

2.kolo 6.8.2013

FC Chýnov 0 : 3 SK Tučapy (0:1)

Sestava: Vejvar - Škarda, Forszták, Karas D, Lukáš - Čoudek, Píchá, Havel P, Cica - Neubauer, Dvořák

Střídali : Havel F, Pekař, Švejda D. Láska Č.

Branky: Karas D, Švejda D. 2x

 

 

ŽÁCI

-----------------------------------------------

3.Kolo 21.9.2013

Bechyně 4 : 3 SK Tučapy 

Branka: Švejda D. 2x, Krčma

 

2.Kolo 8.9.2013

Řepeč/Opařany 4 : 1 SK Tučapy 

Branka: Švejda D.

                

 

Zpět