Srpen 2013

29.08.2013 11:14

 

MUŽI

------------------------------------------------

 

2.kolo 31.8 2013

SK Tučapy 3:2 Vlastiboř

Toto utkání jsme začali velice špatně. Vázla kombinace , velice špatný pohyb prostě nic. Soupeř nás zatlačil a vstřelil nám dvě zasloužené branky. Do poločasu se nám povedlo korigovat stav utkaní na 1:2. A to když Tíkal na hranici vápna po špatné domluvě soupeře přehodil brankáře. Poločas 1:2. Do druhého poločasu vstoupil do hry z naší strany jiný tým. Více jsme bojovali, běhali, přišla trochu kvalitnější rozehra a hned to bylo znát. V 55.minutě se pěkně uvolnil na pravém křídle Šedivý D. přihrál do vápna na Tíkala který balón z přehledem uklidil. Vyrovnáno 2:2. V 75.minutě centroval do vápna Tíkal a na jeho centr si naskočil Lhotka jeho střelu hlavou zastavil soupeřův obránce rukou a tak rozhodčí nařídil pokutový kop. Penaltu proměnil Lhotka. Z tohoto nepříliš vydařeného utkání jsme  získali tři body což je hlavní. Příští utkání jedeme do Březnice. Kde budeme muset podat mnohem kvalitnější výkon pokud chceme bodovat!!    

Sestava: Matějka - Škrleta, Šedivý Vl, Forszták, Pícha (80.Novák) - Jilemnický, Kuttelwascher, Lhotka, Šedivý D. - Neubauer (45.Suda), Tíkal

Branky: 40.Tíkal, 55.Tíkal, 75.Lhotka

 

1.kolo 24.8 2013

SK Tučapy 0:2 Sokol Košice

Utkání jsme začali dobře soupeře jsme zatlačili a vytvářeli si slibné příležitosti. Bohužel ani jedna z našich šancí nebyla využita. A tak udeřil po střele z poza vápna soupeř 0:1. Takový výsledek byl i v poločase . Soupeř se na druhou půli zatáhl a hrál na brejky. Což se mu vyplatilo a přidal druhou branku. Zápas skončil výsledkem 0:2. Po celý zápas jsme měli spoustu šancí ale neproměnily jsme žádnou což se nám stalo osudným. 

Sestava: Matějka - Škrleta, Tíkal, Forszták, Bejblík - Jilemnický, Šedivý Vl, Lhotka, Šedivý D. - Neubauer, Suda 

 

 

ŽÁCI

-----------------------------------------------

1.Kolo 25.8.2013

SK Tučapy 0:0 Jistebnice

(po penaltách 0:1)

                

Zpět