Říjen 2013

14.10.2013 14:59

 

MUŽI

------------------------------------------------

10.kolo 26.10 2013

 SK Tučapy 9:0 Řepeč/Opařany B

 

 Řepeč/Opařany k nám přijel posílen o několik hráčů A týmu ale i přesto odjížděl domů s velkým debaklem. Toto utkání bych označíl za náš zápas podzimu. Pěkné kombinace, bojovnost spousta branek vše co ke kvalitnímu fotbalu patří. Dálo by se říct , že na co jsme sáhli to tam spadlo ale ještě spousta šancí zůstala nevyužita. Naši první branku vstřelil po pěkně zahraném rohu od Leibla O. v 15.minutě hlavou Tíkal 1:0. Ve 20. minutě byl sranžen na hranici vápna Lhotka a sám nařízený trestný kop proměnil 2:0. O pět minut později byl sranžen ve vápně Tíkal a nařízenou penaltu proměnil Lhotka 3:0. Další branka padla v 35. minutě před vápnem byl faulován Leibl O. a k trestnému kopu se postavil Lhotka a opět byl úspěšný 4:0. Poločasový gólový účet byl uzavřen v 43.minutě, standartní situaci zahrával Leibl O. cetrovaný míč posunul Klečacký ke Lhotkovi, který si zpracoval a vystřelil opět přesně 5:0. Poločas 5:0. Do drůhé půle jsme nastoupili opět s chutí. V 65. minutě se uvolnil na levé straně Lhotka nacentroval do vápna kde nekompromisně hlavou rozvlnil síť Tíkal 6:0. Další branka padla v 75.minutě sraženou střelu Lhotky dorazil do sítě pohotový Suda 7:0. A v 80.minutě to byl opět Suda, který se nejlépe zorietoval po sražené střele od Šediveho D. a rozvlnil síť 8:0. Konečnou podobu zápasu určíl v 90.minutě po přihrávce od Novotného přes celé hřiště Tíkal, který přehodil brankáře a svým typickým buldočím způsobem dostal i přes držení protihráče balon do branky. Konečný výsledek 9:0. K poslednímu zápasu této poloviny sezóny odjedeme v neděli a to k sílnému soupeři do Čekanic. Doufejme, že navážeme na velice dobrý výkon z tohoto kola.

Sestava: Matějka- Klečacký, Novotný, Škrleta, Bejblík - Jilemnický, Lhotka, Leibl O.(60.Šedivý Vl), Suda - Tíkal, Neubauer (60.Šedivý D.)

Branky: 15.Tíkal, 20.Lhotka, 25.Lhotka, 35.Lhotka, 43.Lhotka, 65.Tíkal, 75.Suda, 80.Suda, 90.Tíkal

 

9.kolo 20.10 2013

Božejovice 1:0 SK Tučapy 

 

První poločas tohoto zápasu byl vyrovnaný. Bohužel naši největší šanci prvního poločasu nevyužil Suda. A tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Poločas 0:0. Hned na začátku druhé půle jsme z ojedinělé akce soupeře inkasovali 1:0. Po brance se soupeř zatáhl a betonoval. Od obdržené branky jsme se snažili o vyrovnání, zatlačili soupeře ale bohužel všechny naše akce končili před vápnem. Největší šanci na vyrovnání měl v 90.minutě Lhotka ale práznou branku soupeře přestřelil. Konečný výsledek 1:0. Přiští utkání sehrajeme doma s týmem Řepeč/Opařany.             

Sestava: Matějka- Škrdleta, Tíkal, Karas D, Šedivý D.(80.Novák)-  Jilemnický, Lhotka, Leibl O, Karas M.(15.Neubauer) - Suda, Ošmera

 

8.kolo 13.10 2013

SK Tučapy 5:2 Sokol Lom

 

V tomto utkání byli povinné tři body, které jsme taky získali. S velice slabým soupeřem z Lomu jsme si snadno poradili a zahráli pěkný fotbal. Hned v úvodu měli velké šance Lhotka,Tíkal a Jilemnický ale první branka padla až v 10.minutě. Klečacký vybojoval míč pro Leibla O. který na hranici vápna ukázal co je to klid v zakončení a obstřelil brankáře 1:0. O pár minut později poslal dlouhý míč Novotný na nabíhajícího Tíkala, který využil chyby brankáře a zasunul balón do sítě 2:0. Po té přišla naše slapší desetiminutovka ve které soupeř dal kontaktní branku 2:1. A nebýt vynikajíciho Matějky mohlo být srovnáno. Ve 35.minutě prošel obranou jak nůž máslem Tíkal, přihrál Šedivému Vl, který z přehledem zvyšoval na 3:1 a tím nám vrátil klid na kopačky.Poločas 3:1. V druhé půli přicházeli opět naše šance. V 60. minutě přetažený roh Leibla O. vracel zpět do ohně Suda a našel přesně výborně hrajícího Tíkala, který hlavou přidal čtvrtou branku 4:1. Soupeři se povedlo ještě korigovat stav utkání na 4:2 z nařizené penalty. Poslední branka utkání padla v 75.minutě. Tíkal přehodil bránákáře a nabíhající Lhotka dorazil hlavou míč do sítě. Konečný výsledek 5:2. Příští utkání jedeme k staronováčkovi soutěže do Božejovic, kterým se zatím velice daří a dělíme se společně o druhé místo v tabulce. Doufejme, že podáme dobrý výkon a přivezeme tři body ale určitě to nebude jednoduché!!            

Sestava: Matějka- Škrdleta, Novotný, Forzsták, Klečacký -  Jilemnický (45.Ošmera), Lhotka, Šedivý Vl, Suda - Tíkal, Leibl O.(75.Neubauer)

Branky: 10.Leibl O, 20.Tíkal, 35.Šedivý Vl, 60. Tíkal, 75. Lhotka

 

7.kolo 5.10 2013

 Sokol Borotín 1:2 SK Tučapy

 

Do Borotína jsme jeli s jasným cílem získat tři body, což se nám také podařilo. Soupeř měl velice kvalitního brankáře, který je držel nad vodou. Když se nám parkrát v utkání povedlo pěkně zakombinovat soupeř vůbec nestíhal. Naši prvni branku vstřelil Novotný tvrdou, přesně zacílenou ranou k tyči, z trestného kopu 0:1. Ve 35.mminutě nastřelil ve vápně Šedivý Vl. ruku protihráče a kopala se penalta. Tu proměnil tentokrát z přehledem Lhotka. Poločas 0:2. Druhý poločas začal opět v naší režii. Ale bohužel po pěkné naší akci, která nebyla dotažená do konce šel soupeř do brejku. Který v 60.minutě proměnil. 1:2. Zbytek utkání už branka nepadla i když šance byli. Příští utkání přivítáme doma Lom.  

Sestava: Ošmera - Škrdleta, Novotný, Forzsták, Bejblík (45.Pícha)-  Jilemnický, Lhotka, Šedivý Vl, Neubauer - Suda, Leibl O.(75.Lukáš)

Branky: 20. Novotný, 35.Lhotka

 

DOROST

------------------------------------------------

Dohrávka 1.kolo 26.10.2013

 SK Tučapy 2:2 Dražice

 

V tomto utkání předvedli kluci dva rozlišné poločasi. První ve kterém hrali svůj nápaditý, kombinační fotbal při kterém soupeř moc nestíhal. A druhý  ve kterém bylo strašně moc chyb a lechkovážnosti. Za což nás soupeř také potrestal a odvezl si asi zasložený bod. První brance předcházela skvělá kombinace Neubauera s Havlem P. kdy druhý jmenovaný z poza vápna zacílil pěkně k tyči 1:0. O několik minut později byl sražen ve vápně rychlík Dvořák a nařízenou penaltu nekompromisně proměnil Lukáš 2:0. Bohužel zatím suverení výkon kluků začal skřípat ke konci poločasu po obdržené korigující brance. Poločas 2:1. V druhém poločase to bylo jen otázkou času kdy soupeř srovná a také se tak stalo. Konečný výsledek 2:2.  

Sestava: Vejvar - Kunovský, Forzták, Karas D, Lukáš - Čoudek, Havel P, Havel F, Cica - Neubauer, Dvořák

Střídali: Jonáš, Pekař, Švejda D.

Branka: Havel P, Lukáš

 

8.kolo 19.10.2013

Planá n/Luž 2:1 SK Tučapy

 

K utkání jsme nepřistoupili dobře a po 15 minutách jsme byli zralý dostat 4, 5 gólů. Naštěstí pro nás, domácí útočníci nedokázali využít své šance. Hlavní chybou bylo, že jsme nedokázali do polaču snížit, pak věřím, že by jsme utkání vyhráli. Druhá půle už byla s naší strany daleko lepší, vytvořili jsme si několik gólových šancí, ale využili jsme pouze jednu. Za podzim jsme odehráli 2 dobré zápasy i když máme na svém kontě 15 bodů, takže naše prohra byla jen otázkou času. Věřím, že nám to všem otevřelo oči a v posledním zápase podzimu podáme lepší výkon a získáme 3 body.

Sestava: Vejvar, Karas D., Škarda, Kunovský, Havel P., Pícha, Havel F., Čoudek, Cica, Dvořák, Neubauer

Branka: Dvořák P.

 

7.kolo 12.10.2013

SK Tučapy 3:1 Větrovy

 

První poločas jsme začali aktivně a skórovali z druhé šance v utkání. Další část zápasu jsme hráli bez pohybu a nevytvářeli jsme si šance, ze kterých by jsme mohli skórovat.

Sestava: Vejvar, Karas D., Škarda, Lukáš, Čoudek, Cica, Havel F., Pícha, Neubauer, Dvořák, Kunovský

Střídali : Havel P, Jonáš

Branky: Neubauer 2x, Jonáš  

 

 

6.kolo 5.10.2013

Jistebnice - SK Tučapy

 

Šesté kolo měli naši borci odjet na utkání do Jistebnice. Jenom, že tým Jistebnice odhlásil soutěž a tak se zápas nekonal !

Sestava:

Střídali : 

Branky:  

 

ŽÁCI

-----------------------------------------------

 9.kolo 27.10.2013

SK Tučapy 0:5 Meteor Tábor

 

 

Sestava : 

Střídali : 

Branka:

 

 8.kolo 13.10.2013

Chýnov 9:0 SK Tučapy

 

Dnes to na hřišti vypadalo, jako kdyby si naši hráči vsadili na výhru soupeře.Pochvalu si zaslouží pouze Šimon Kubů  a Šimon Prokeš .Doufáme,že takový zápas se už nebude opakovat !!!!!!!!!!!!

Sestava :  Krčma-Kubů,Rybák,Láska- Škrleta M.,Švejda,Prokeš,Dvořák,-Hron,Škrleta Marek,Láska J.

Střídali : Škrleta T.,Tíkal P.

 

Dohrávka 5.kolo 11.10.2013

SK Tučapy 1:2 Sokol Sezimovo Ústí

 

Utkání se hrálo na hodně podmáčeném terénu a voda zabraňovala hrát kombinační fotbal. První poločas se odehrával na naší polovině. My jsme se nedokázali vypořádat s vodou, a tak jsme byli převážnou část pod tlakem. Soupeř, který místo námitek na terén, hrál důrazný fotbal, zaslouženě vedl v poločase 2:0. Druhou půlku jsme začali hrát důrazně, dříve jsme přistupovali k hráčům a slavili jsme úspěch v podobě kontaktního gólu v 52min., který dal Švejda D.. Dál jsme pokračovali ve velkém tlaku ,chybělo nám opravdu málo k vyrovnání, ale výsledek se už nezměnil. Jak ohodnotit naše hráče, první poločas z naší strany známkou č.3-, druhý poločas známkou 1-. Je velká škoda ,že se začne hrát, až když prohráváme!!!!!

Sestava :  Krčma-Láska, Rybák, Petrů, Kubů-Dvořák, Švejda D., Švejda P., Škrleta Matěj - Hron, Škrleta Marek

Branka: Švejda D.

7.Kolo 13.10.2013

SK Tučapy 1:5 Větrovy

 

Utkání začalo tlakem soupeře, naši hráči to statečně ustávali, i když někdy i za cenu faulu, a to se nám stalo osudným, v 16. minutě jsme udělali penaltu a soupeř trestal 0:1 ( Fauly se dají přičíst spíše snaze a bojovnosti). Kluky to nepoložilo, dál bojovali a přicházeli pohledné akce. Ve 24.min vybojoval míč Škrleta Matěj a krásnou přihrávkou do běhu našel Petra Hronů a ten se nemýlil a vyrovnal na 1:1. Za první poločas musíme našim hráčum poděkovat, zvláště brankaři. Druhý poločas začal slibně, do 46. minuty jsme hráli vyrovnanou partii, pak si začal stěžovat (stopér) Z. Rybák na bolesti a dokonce (předstopér) T. Petrů musel pro zranění odstoupit, a tím se nám rozpadla obrana a soupeř nám nadělil ještě 4 góly. Výsledek je docela krutý, ale už je vidět určité zlepšení. Snad si tu snahu a bojovnost přeneseme do dalších zápasů. Ukázkově bojovali naši nejmenší - Petr Tíkal a Kuba Láska, jen tak dál. Další utkání nás čeká v neděli 24.10.2013 v Chýnově.

Sestava: Krčma-Láska, Petrů, Rybák, Kubů-Škrleta Matěj, Švejda, Dvořák -Tíkal, Škrleta Marek, Hron

Střídali: Tíkal P, Láska J.

Branka: Hron P.

Info.připravil trenér týmu J.Šveda

 

5.Kolo 6.10.2013

Černovice 4 : 2 SK Tučapy 

 

Dnes jsme hráli první zápas na celé hřiště (10+1), bylo nás akorát 11 a hned od začátku bylo znát, že má soupeř větší zkušenost, chybělo nám úplně všechno. Soupeř si s námi dělal, co chtěl a také zaslouženě vedl už ve 14. minutě 2:0. Z naší strany se začal hrát fotbal až od 20. minuty a začalo to u našeho nejmenšího Kuby Lásky, parádně vybojoval míč, narazil si se Šimonem Prokešů, ten našel Dana Švejdu, který poslal pohlednou přihrávku na Víťu Dvořáka a ten zkušeně skóroval. Od té doby se kluci zlepšovali, bojovali, byl to fotbal plný nasazení a krásných osobních soubojů, všichni kluci makali. Gól, který přišel v závěru poločasu (30. min), byl hloupý a zbytečný, zůstali jsme stát a jenom přihlíželi, jak jediný hráč soupeře obejde pět našich a zvýší na 3:1. Druhý poločas jsme začali skvěle, po faulu na našeho hráče ve 40. minutě si Dan Švejda postavil míč v kruhu půlící čáry a krásnou dalekonosnou střelou snížil na 3:2. Soupeř se začal obávat o výsledek a my jsme začali mít více ze hry, chyběly nám opravdu jenom krůčky k vyrovnání. Posledních 10 minut na nás byla vidět únava (nemohli jsme střídat), a tak vznikla jediná velká chyba druhého poločasu, kdy jsme po závaru před naší bránou špatně odkopli míč a soupeř jednoduše zvýšil v 64. minutě na konečných 4:2. Je to velká škoda, na to, že soupeř měl 4 hráče na střídání a zkušenost s 10+1, nepředvedl žádný oslnivý výkon. Všem hráčůmmusíme od (20. minuty) poděkovat za bojovnost a snad se pro příště vyvarujeme chyb, které nám prohrají zápas .

Další zápas nás čeká v pátek 11.10.2013 na našem hřišti od 17 hod se Sok.S.Ústí.

 

Sestava : Krčma-Kubů Š.,Rybák Z.,Láska V.-Škrleta M.,Švejda D.,Prokeš Š.,Dvořák V.-Hron P.,Škrleta Marek.,Láska J.

 

Branky :  Dvořák V, Švejda D.

Zpět