Květen 2015

07.05.2015 19:55

MUŽI

   ------------------------------------------------

30.5.2015

 SK Tučapy 5:1 Sokol Lom

 

Sobotní zápas proti Lomu se ukázal jako jednoznačná záležitost. Od prvních minut jsme byli lepším týmem a to nám vydrželo do posledního hvizdu. V prvním poločase jsme si vytvořili řadu pěkných příležitostí ale bohužel jsme ani jednu neproměnili. A tak se odcházelo do kabin za nerozhodného stavu. Poločas 0:0. V druhé půli jsme na soupeře vlétli a odměnou nám byl gól na 1:0. Neubauer vypích míč před gólmanem, posunul na Sudu a ten z úhlu trefil odkrytou branku. V 54.minutě nám rozhodčí po dvou žlutých kartách vyloučil Kuttelwaschera a tak jsme zbytek zápasu dohrávali v deseti hráčích. Ale ani to nás nezastavilo a dál jsme válcovali soupeře. V 60.minutě byl ve vápně sražen Suda a nařízenou penaltu proměnil s přehledem Lhotka 2:0. O deset minut později to bylo už 3:0 a to když se po pěkně zahraném rohu od Neubauera hlavou prosadil Lhotka. V 75.minutě poslal Lhotka pasem za obranu Sudu a ten v samostatném úniku nezaváhal a levačkou zvýšil na 4:0. Po necelých pěti minutách na hřišti se po přihrávce Sudy důrazně prosadil střídající Jílemnický 5:0. Soupeř již jen v závěru dokázal korigovat na konečných 5:1. Pochvalu zasloží za výborný výkon celé mužstvo a obvzlášt neúnavný bojovník Lukáš. 

 Sestava: Matějka - Bejblík, , Forszták, Šedivý Vl, Lukáš  - Suda , Lhotka , Kuttelwascher,  Karas M (70.Jilemnický) - Neubauer (80. Dvořák), Leibl T. 

 
 Branky: 50. Suda. 60. Lhotka 70. Lhotka 75. Suda 80. Jilemnický

 

24.5.2015

 Božejovice 0:2 SK Tučapy 

 

V tomto utkání jsme  soupeře z Božejovic zavřeli na jejich polovině. Velice slabý tým domácích nám mohl poděkovat za naši špatnou koncovků , protože gólový příděl mohl být mnohem vyšší. Až do 25.minuty se čekalo na první branku Leibl T. vysřelil zpoza vápna a rozvlnil síť. Poločas 0:1. Druhá půle opět v naší režii a spoustu nedotažených a neproměněných šancí. Až v 70. minutě po pěkně zahraném rohu od Kuttelwaschera se hlavou prosadil Šedivý Vl 0:2. Do konce utkání se již skóre neměnilo a z Božejovic jsme odvezli povinné tři body.

SestavaSestava: Matějka - Bejblík, , Škrleta, Šedivý Vl, Šedivý D.   - Jilemnický , Lhotka , Kuttelwascher,  Karas M (80.Pícha) - Suda, Leibl T. (70. Lukáš)
 
Branky: 25. Leibl T, 70. Šedivý Vl.
 

 

16.5.2015

 SK Tučapy 4:1 Loko Veselí

 

Velice bojovné utání jsme odehráli s dobrým týmem Veselí. V 10. minutě po ruce našeho obránce zahrávalí hosté pokutový kop, který bezpečně proměnili 0:1. Na naše vyrovnání se nečekalo dlouho Lhotka s Neubauerem vybojovali míč a druhý jmenovaný si pohrál s obranou a srovnal 1:1. A v 25.minutě přihrál Suda do vápna Lhotkovi a ten propálil golmana hostů 2:1. Poločas 2:1. V druhé půli jsme byli opět lepším mužstvem. Na další branku se čekalo do 70. minuty a to když pro změnu zahráli rukou ve vápně hosté. K penaltě se postavil Lhotka a proměnil 3:1. Poslední branku jsme přidali 5.minut před koncem. Hostující brankář trefil při odkopu Lhotku a odražený míč se dostal k Tíkalovi a ten bez problémů ustavil skóre na konečných 4:1. 

Sestava: Matějka - Bejblík, , Škrleta, Forszták, Šedivý D.   - Jilemnický ( 60. Tíkal) , Šedivy Vl , Kuttelwascher, Suda ( 80. Karas M) - Neubauer, Lhotka 
 
Branky: 15. Neubauer, 25. Lhotka, 70. Lhotka, 85. Tíkal

 

10.5.2015

Sokol Košice 1:1 SK Tučapy 

 

Velive podprůměrné utkání jsme odehráli v Košicích. Soupeř pouze nakopával a my jsme se jeho stylu přizpůsobyli. Na první branku se čekalo do 35. minuty kdy po chybě Lhotky obešel domací utočník dva obránce a zamířil přesně. Poločas 1:0. Vyrovnání přišlo hned po přestávce když po našem rohu si soupeř vstřelil vlastní branku 1:1. Velkou šanci přiklonit skóre na domací stranu měl utočník Košic ale Matějka byl připraven. Naši největší šanci spálil Neubauer , když se mu nepovedlo trefit odkrytou branku. Konečny výsledek 1:1.

Sestava: Matějka - Bejblík, Šedivy Vl, Škrleta, Šedivý D (45.Forzsták)  - Klečacký , Lhotka, Kuttelwascher, Suda - Neubauer, Leibl T. (75. Jilemnický)
 
Branky: 50. Vlastní.

 

8.5.2015

SK Tučapy 1:4 Řepeč/Opařany B

Dohrávka podzimní časti se nám vůbec nepovedla a po dlouhé době jsme podlehli v domácím prostředí. Hned v 5. minutě po faulu ve vápně hosté zahrávali pokutovy kop ale Matějka skvěle chytil. Netrvalo to dlouho a soupeř se radoval po střele z úhlu. 0:1. Naše velké šance Neubauera, Leibla T. zůstali nevyužity a když soupeř přidal ještě jednu branku odcházelo se do kabin za poločasového stavu 0:2. Naše hra se v druhé půli zlepšila ale gól dali opět hosté 0:3. V 70. minutě po přihrávce Bejblíka korigoval skóre Kuttelwascher 1:3. V závěru utkání jsme dostali čtvrty gól po tečované standartce. Konečný výsledek 1:4 

Sestava: Matějka - Bejblík, Šedivy Vl, Škrleta, Forzsták (46. Lukáš) - Jilemnický (70. Karas M), Lhotka, Kuttelwascher, Suda - Neubauer, Leibl T. (90. Cica)
 
Branky: 70. Kuttelwascher

 

2.5.2015

SK Tučapy 2 : 2 Radenín

Hosté z Radenína se ukázal jako velmi kvalitní soupeř. I když jsme dvakrát vedli soupeř vždy dorovnal a tak se zrodila remíza 2:2. Naši první branku vstřelil ve formě hrající Neubauer po přihrávce Klečackého 0:1. Ale z vedení jsme se moc dlouho neradovali po soupeřově standartce a nedůrazu ve vápně soupeř srovnal. Poločas 1:1.Druhou půli jsme začali velice dobře. Když nás do vedení opět poslal Neubauer 2:1. Hosté opět vyrovnali po standartní situaci. Míč před Matějkou tečoval smolně náš obránce a bylo opět vyrovnáno. Konečný vysledek 2:2.
 
Sestava: Matějka- Šedivý D, Škrleta, Forszták, Bejblík,- Klečacký, Lhotka(40. Karas M), Kuttelwascher, Suda (80.Jilemnický)  -  Leibl T (85. Lukáš),  Neubauer
 
Branky: 10. Neubauer 50. Neubauer

 

 

DOROST

   -------------------------------------

23.5.2015

Dražice 3 : 0 SK Tučapy 

 

 

Sestava: 

Branky:

 

16.5.2015

Větrovy 3:0 SK Tučapy 

 

Kontumace. Buhužel náš dorost pro malý počet hráčů neodjel.

Sestava: 

Branky:

 

9.5.2015

Planá n/ Luž 1:7 SK Tučapy 

 

Sestava

 
Branky:  Neubauer 3x , Dvořák 2x , Forszták 2x
 

3.5.2015

SK Tučapy 6 : 1 Sokol S.Ú

 

Sestava

 
Branky:  Dvořák 2x, Lukáš 2x, Švejda D. 2x

 

Zpět