Květen 2014

04.05.2014 19:49
              

MUŽI

------------------------------------------------

 

 

20.kolo 31.5.2014

SK Tučapy 5:0 Božejovice

 

V tomto utkání jsme na soupeře vlétli od první minuty a zatlačili ho na jeho polovinu. První gól přišel v 15.minutě střelu Sudy vyrazil brankář jen k Jilemnickému , který uklidil do prázdné branky 1:0. O deset minut později hlavičkoval Tíkal k Fischerovi , který obešel obránce, udělal kličku brankáří a zasunul do prázdné branky. Poločas 2:0. Po přestávce se hra vyrovnala. Ale v 60.minutě jsme opět udeřili mi. Standartní situaci zahrával Tíkal, krasným centrem našel Šedivého Vl, který hlavou zamíříl nechytatelně k tyči 3:0. Na 4:0 zvyšoval po vysunutí od Šedivho Vl. lobem přes brankáře Neubauer. A konečnou podobu výsledku dal po krásné přihrávce od výborně hrajícího Fischera opět do prázdné branky Jilemnický. Konečný výsledek 5:0. 
 
Sestava: Matějka -  Škrleta,Tíkal, Forszták (60.Lukáš), Bejblík - Jilemnický, Kuttelwascher (85.Dvořák), Šedivý Vl, Suda (70. Karas M.) - Leibl O. (40.Neubauer), Fischer
 
Branky: 15. Jilemnický, 25. Fischer, 60. Šedivý Vl, 70. Neubauer, 80. Jilemnický

 

19.kolo 25.5.2014

Sokol Lom 3:0 SK Tučapy 

 

 
 
Sestava: Matějka - Lukáš, Škrleta, Šedivý Vl, Šedivý D.( 70.Dvořák P.) - Jilemnický, Leibl O, Kuttelwascher,Suda - Neubauer, Fischer
 
Branky: 

 

18.kolo 18.5.2014

SK Tučapy 2:2 Borotín

 

Toto utkání bylo odehráno na velice podmáčeném terénu a z toho vyplívala i kvalita hry. O první branku utkání se postaral Suda po pěkném centru Jilemnického 1:0. Ale bohužel se soupeři do poločasu podařilo vyrovnat. Poločas 1:1. Po změně stran jsme na soupeře vlétli a v 55.minutě po krásné uličce od Kuttelwaschera nás opět poslal do vedení dobře hrající Šedivý Vl. 2.1. Po serii našich neproměněních šancí udeřil v závěru soupeř a z trestného kopu vyrovnal. Konečné skóre 2:2.
 
Sestava: Matějka - Lukáš, Škrleta, Tíkal, Šedivý D. - Jilemnický, Šedivý Vl, Kuttelwascher,Suda - Neubauer, Fischer
 
Branky: 25. Suda, 55.Šedivý Vl.

 

17.kolo 10.5.2014

Chotoviny 0:1 SK Tučapy 

Do Chotovin jsme odjížděli s tím , že toto utkání bude velice těžké, protože soupeři se v jarní části sezoný velice daří. Začátek zápasu patřil nám a naše snaha byla korunována brankou. V 15.minutě si před vápnem zpracoval míč Leibl O. posadil dva obránce na zadek a krásnou ranou do šibenice rozvlnil síť 0:1. Potom přebral iniciativu domácí tým a zatlačil nás na naši polovinu ale do poločasové přestávky jsme odcházeli s jednobrankovým vedením my. Do druhé půle navázal soupeř na svůj výkon. Byl aktivnější, více na míči, vytvořil si řadu přiležitostí. Ty ale buď zlikvidovala naše obrana nebo výborně chytající Matějka. I my měli v druhé půli velké přiležitosti. Třikrát jsme šli sami na brankáře a pokaždé jsme neuspěli. Kdyby alespoň jeden ze střelců uspěl, mohl být závěr zápasu klidnější. Konečný výsledek 0:1. Příští víkend hostíme doma tým Borotína, který je v tabulce poslední.  
 
Sestava: Matějka - Vojta, Škrleta, Novotný, Šedivý D. - Jilemnický, Šedivý Vl, Kuttelwascher, Karas M.- Suda (75.Novák), Leibl O.(45.Neubauer, 90.Dvořák)
 
Branky: 15. Leibl O.
 

16.kolo 3.5.2014

 SK Tučapy 4:2 Loko Veselí B

Do utkání jsme vlétli velmi dobře a soupeře jsme zatlačili na jeho polovinu. Hned z první velké přiležitosti jsme dokázali otevřít skóre.V 10.minutě poslal z levé strany dobře hrající Leibl O. paradní přízemní centr, který s přehledem uklidil do sítě Fischer 1:0. Naše radost netrvala dlouho soupeř hned odpověděl a po serii střel a dorážek srovnal na 1:1. Pak jsme nevyužili řadu příležitosti a soupeři byl ve 25.min nabídnut po kontatku ve vápně pokutový kop. Soupeř penaltu proměnil a ujal se vedení 1:2. Tímto výsledkem se odcházelo v poločase do kabin. Po změně stran jsme opět na soupeře vlétli a tvrdě šli za vyrovníním. V 55. minutě posílal mič z tresného kopu do vápna Novotný na který číhal osamocený Tíkal, který si zpracoval míč na prsa a druhým dotykem poslal mič paradně k tyči 2:2. No a za deset minut po faulu na Fischera. Nás z tresného kopu poslal opět do vedení Novotný 3:2. Pojišťující branku přidal po krásném centru v 80.minutě z pravé strany od výborně a neunavně hrajícího Fischera, hlavou  Suda. Konečný výsledek 4:2.    
 
Sestava: Matějka - Škrleta, Tíkal(80.Lukáš), Novotný, Šedivý D. - Jilemnický, Šedivý Vl, Kuttelwascher (45.Karas M.),Suda - Fischer, Leibl O.(70.Forszták)
 
Branky: 10.Fischer 55. Tíkal 65. Novotný 80. Suda

 

DOROST

           -------------------------------------

24.5.2014

Ratibořské Hory 2:1 SK Tučapy 

 

 
 
Sestava: Vejvar - Pícha, Forszták, Havel P, Kunovský - Lukáš, Neubauer, Havel F, Dvořák P.- Čoudek, Cica
 
Střídali: Jonáš
 
Branky: 15. Forszták

 

17.5.2014

SK Tučapy 3:0 Chýnov 

Kontumace - Hosté nepřijeli.
 
Sestava: 
 
Střídali:
 
Branky:
 
 

10.5.2014

Dražice 3:0 SK Tučapy 

Sobotní zápas v Dražicích jsme začali dobře a aktivně. Hned na začátku jsme kopali standartku z hranice vápna. Bohužel míč skončil na tyči. Poté jsme byli stále aktivnějším týmem, ale vyloženou pozici jsme si nevytvořili. Chyběl nám větší pohyb, kvalita na míči a přesnost přihrávek. Soupeř hrál jednoduchý fotbal a využil hned svojí první šanci, kdy jsme mu našim nedůrazem ve vápně umožnili lechce skórovat. Po přestávce se naše hra nezlepšila, jak jsme všichni doufali, ale spíše šla ještě dolu. Museli jsme hrát dopředu a otevřít hru a toho soupeř dokázal po několika brejcích a našich chybách využít. 
 
Sestava: Vejvar - Lukáš, Forszták, Kunovský, Havel P.- Čoudek, Pícha, Havel F, Cica - Neubauer, Dvořák P.
 
Střídali: Pekař, Krčma
 
Branky:
 

3.5.2014

SK Tučapy 4:0 Planá n/Luž

 
Sestava: Vejvar - Lukáš, Forszták, Kunovský, Havel P.- Čoudek, Pícha,Neubauer, Cica - Švejda D, Dvořák P.
 
Střídali: Havel F., Dvořák V., Jonáš
 
Branky: Neubauer 2x, Pícha, Forszták
 

 

 

 

 

ŽÁCI

-----------------------------------------------

30.5.2014

 SK Tučapy 0:5 Černovice

 

 
Branka: 

 

24.5.2014

Sokol S.Ú 7:1 SK Tučapy 

 

 
Branka: Švejda D.

 

18.5.2014

 SK Tučapy 1:1 Bechyně (PK 6:5)

 

 
Branka: Švejda D.

 

10.5.2014

Planá n/Luž 3:1 SK Tučapy

Sestava: Rybák - Hron, Švejda, Láska J., Láska V. - Škrleta Mar., Dvořák, Prokeš - Tíkal (Horáček), Škrleta T., Říha

chyběli: Škrleta M., Petrů, Kubů, Kratochvíl M. a F.,

 

Dnešní utkání, jak naznačuje sestava, bylo zajímavé. Stoperská dvojice Švejda - Láska J. a naši stateční útočníci o dvě hlavy menší a mnohdy o 4 roky mladší než soupeř - tak to byl obraz zápasu. Klucí si zaslouží  pochvalu, protože dnes to bylo o srdíčku a všichni předvedli, jak si dokáží zápas užít. Soupeř v 15 min skóroval a už si myslel, že vÍtězství přijde samo. Za 10 min, po krásném  dlouhém pasu Švejdy za obranu soupeře, přebral míč Marek Škrleta a po 25-ti metrovém sprintu zkušeně zavěsil. Soupeř ještě do poločasu přidal smolnou branku. A až v samotném závěru zvýšil na konečných 3:1. Starší klucí podali nadstandartní výkon a mladší (8, 9, 10 let) bez střídání  /klobouk dolů/, zaslouženě sklidili obdiv fanoušků soupeře. Co závěrem k utkání? Slušela by mu remíza. Doufáme, že v neděli 18.5. v 10.00 h předvedeme opět bojovný výkon a soupeř z Bechyně odjede bez bodu.Tímto zveme všechny rodiče a fanoušky.

 
 

4.5.2014

Tučapy - Řepeč Opařany = 9:1 (4:1)

 

Sestava: Kubů-Hron, Rybák, Kratochvíl F., Láska V., Dvořák, Švejda, Škrleta Mat. - Říha (Tíkal), Láska J. (Škrleta T.- Horáček),

               Škrleta Mar.

 

Branky: Švejda 4x, Dvořák 1x, Říha 1x, Škrleta Matěj 1x, Škrleta Marek 1x, Škrleta Tomáš 1x

 

Tak takový zápas jsme potřebovali. V sestavě proběhly změny na podporu zálohy a celkové oživení naší útočné hry. Pouze vítězství nás mohlo posunout vzhůru a opustit tak nelichotivou poslední příčku tabulky. Naši hráči se tohoto úkolu zhostili skvěle a už od prvních minut byla znát ta změna. Za dnešní skvělý výkon by nebylo spravedlivé hodnotit jednotlivce, ale musíme poděkovat všem 13 hráčům, kteří se na něm podíleli.
Každý hráč na svém postu odvedl spolehlivý výkon a přispěl k našemu velkému úspěchu. Všechny góly, co jsme dali, byly vypracované po hezkých kombinacích. Starší kluci nechávali také vyniknout naše mládí v útoku, a tak si svůj první gól mohlo připsat duo hokejistů Tomáš Škrleta a Matyáš Říha. Pánové jen tak dál a děkujeme za krásné fotbalové nedělní dopoledne. Děkujeme také všem fanouškům, kteří se sešli v hojném počtu a fandili našim mladým fotbalistům. Další utkání sobota 10.5. v 10.00 hod v Plané nad Lužnicí.

Zpět