Duben 2014

16.04.2014 18:23

MUŽI

------------------------------------------------

15.kolo 27.4.2014

Mladá Vožice 1:3 SK Tučapy 

 

Na utkání do Ml.Vožice jsme odjížedli s pokorou, snahou získat nějaké body a s třemi dorostenci kteří už ten den měli zápas v nohách ( patří jim velké poděkování ). Utkání začalo v mírné režii domácích ale postupem času jsme se přispůsobyli a hru vyrovnali. Ve 25. minutě jsme vstřelili první branku utkání a to , když po ose Lhotka, Kuttelwascher, Fischer posledni jmenovaný utekl domácí obraně obešel brankáře a zasunul 0:1. No a o deset minut později po kontaktu Jilemnického z domácím brankařem se pískala penalta. Kterou s přehledem proměnil výborně hrající Fischer. Poločas 0:2. Po změně stran se soupeř tlačil do předu a vytvořil si řadu standatních situací. Při jedné znich došlo ke kontaktu ve vápně a rozhodčí nabídl penaltu i domácímu týmu. Tu ale zlikvidoval dobře chytající Suda a udžel nás v dvoubrankovém vedení což bylo klíčové. Soupeř otvíral hru a tím vznikal prostor pro naše brejky. V 65. minutě poslal míč za hostující obranku Lhotka na nabíhajícího Fischera , který jak přes kopirák první branky utekl obraně, obešel brankáře a zvýšil na 0:3. Soupeři se povedlo v 75.minutě korigovat na 1:3. Zbytek zápasu jsme dohráli takticky a udrželi konečný výsledek 1:3. Všichni hráči si zaslouží pochvalu za skvělí týmový výkon.      
 
Sestava: Suda - Škrleta, Tíkal, Šedivý Vl, Forszták - Jilemnický, Lhotka (80.Pícha), Kuttelwascher, Karas - Fischer, Leibl O.(45.Lukáš)
 
Branky: 25.Fischer 35. Fischer 65. Fischer
 

 

14.kolo 19.4.2014

SK Tučapy 2:3 Březnice 

První domácí zápas nezačal vůbec špatně, soupeře jsme zatlačily a vytvářeli si šance. První gól přišel v 15. minutě, když si na centr od Bejblíka naběhl Lhotka a hlavou překonal brankáře 1:0. Za nedlouho to bylo už 2:0, Šedivy Vl. vybojoval míč ve středu hřiště, ten se dostal k Neubauerovi, který pěknou střelou překonal hostujícího golmana. To bylo z naší strany v zápase vše. Soupeř totálně přebral iniciativu a byl ve všech ohledech lepší  v některých situacích jsme mu to doslova darovali a strašně ulehčili. Do poločasu se mu povedlo snižit tečovanou střelou s kterou nemohl výborně chytající Matějka nic dělat. Poločas 2:1. V druhém poločase se z naší strany nic nezměnilo a tak netrvalo dlouho a soupeř srovnal na 2:2. A v 75.minutě dal zaslouženou vítěžnou branku na 2:3. Tímto výsledkem i zápas skončil. K příštímu zápasu odjiždíme do Ml.Vožice, která vede tabulku. Doufejme, že předvedeme lepší, zodpovědnější výkon a urveme nějaké body. 
 
Sestava: Matějka - Škrleta (80.Lukáš), Tíkal, Forszták, Bejblík (65.Vojta)  - Šedivý D.(45.Jilemnický), Šedivý Vl, Lhotka, Kuttelwascher - Neubauer(45.Suda), Leibl O.
 
Branky: 15.Lhotka 20. Neubauer

 

13.kolo 13.4.2014

Vlastiboř 2:2 SK Tučapy

 Úvod zápasu patřil domácím. Byli lepší v držení míče ale šance jsme měli my. Ve 25. minutě na dvakrát překonal Suda domácího brankáře a poslal nás do vedení 0:1.Pak se hra vyrovnala a přišli další slibné šance ale zůstali nevyužity. Poločas 0:1. Po změně stran pokračovala vyrovnaná hra s naší mírnou převahou. V 60.minutě po faulu na Tíkala se paradní střelou do šibenice trefil Novotný a zvýšil vedení na 0:2. Pak se do hry vložil rozhodčí, faul našeho golmana který byl metr před vápnem vtáhl do vnitř a odpískal penaltu. Tu soupeř v 75.min proměnil. 1:2. No a aby toho nebylo málo v 88.minutě soupeři po kontaktu ve vápně odpískal druhou penaltu, kterou také proměnil a ustavil tak konečný výsledek 2:2. 
 
Sestava: Matějka - Škrleta, Nototný, Šedivý Vl, Šedivý D. - Jilemnický, Kuttelwascher (80.Karas M), Lhotka, Suda - Tíkal, Leibl O.(60.Neubauer)
 
Branky: 25. Suda, 60. Novotný

 

12.kolo 6.4.2014

Sokol Košice 1:5 SK Tučapy

První jarní kolo nám vyšlo na výbornou. Soupeře z Košic jsme téměř k ničemu nepustili a zasloženě vyhráli vysokým poměrem. Na začatek zápasu připravil mladý rozhodčí překvapení, když v 1. minutě vyloučil Klečackého za běžný souboj tělo na tělo. Všichni naši hráči i fanoušci zustali nevěřicně koukat co se děje. Ale jako by nám hra v oslabení prospěla a soupeři naopak uškodila. I v deseti jsme soupeře tlačili a ovládali hru. První branku vstřelil po faulu na dobře hrajicího Tíkala v 25 min. z trestného kopu Leibl O. Poločas 0:1. Na začatku druhého poločasu po rohu Leibla O. a nasledné chybě domácího brankáře vstřelil branku na 0:2 hlavou Škrleta. Poslední dvacetiminutovka patřila mladému, talentovanému Neubaerovi . Který hned po pěti minutách na hřišti vstřelil po rohu Šedivého D. svou první branku. O chvilku později přebral balon na půlce posadil dva obrance na ,, prdel" a radou k tyči přidal svou druhou branku v zápase. No a pět minut před koncem zkompletoval svůj hattrick, když vypíchl balon ve vápně obránci a mazácky zasunul k tyči. Bohužel v samém závěru jsme přišli o čisté konto, když se pěknou ranou trefil soupeřův obránce. Konečný výsledek 1:5. K utkání odjelo 16 hráčů a všichni si zahráli. Doufejme, že se nám bude takle dařit i ve Vlastiboři.   
  
Sestava: Matějka - Škrleta, Nototný, Forszták, Bejblík (85.Lukáš) - Klečacký (1.min vyloučen), Kuttelwascher (70.Neubauer), Šedivy Vl.(85.Karas), Suda (45.Šedivý D.) - Tíkal, Leibl O.(60.Jilemnický)
 
Branky: 25.Leibl, 55. Škrleta, 75,80,85. Neubauer
 

DOROST

           -------------------------------------

27.4.2014

Větrovy 0:2 SK Tučapy

V úvodním zápase jara, jsme začali celkem dobře. Celou první polovinu jsem byli lepší a zaslouženě se dostali do vedení. Po dobře kopnutém rohovém kopu se hlavou prosadil Neubauer. Předtím jsme měli ještě dvě slibné šance, ale nedokázali jsme je využít. Po poločase se naše hra velmi zhoršila a bylo to hlavně tím, že jsme přestali běhat a hrát aktivně jako v prvním poločase. Soupeř se dostával čím dál více do hry a my jsme si říkali o vyrovnání. Ale rozhodnul opět rohový kop a střílející Dan Švejda, který zvýšil na 2:0 a rozhodl tak o naší výhře. Zápas se pak už jen dohrával. Na to že jsme přes zimní pauzu toho moc nenatrénovali, nesehráli jsme ani jedno přátelské utkání, byl náš výkon celkem dobrý.
 
Sestava: Vejvar - Lukáš, Forszták, Kunovský, Havel P.- Čoudek, Pícha,Neubauer, Cica - Švejda D, Dvořák P.
 
Střídali: Havel F., Dvořák V., Jonáš
 
Branky: Neubauer, Švejda D.
 

ŽÁCI

-----------------------------------------------

28.4.2014

Jistebnice - Tučapy = 3:1  (0:1)

 

Sestava : Rybák- Petrů (Hron), Švejda, Kratochvíl F., Láska V.-

                            Škrleta Mar., Škrleta Mat., Dvořák,-

                            Prokeš (Škrleta T., Tíkal), Láska J.(Říha, Kratochvíl M.), Hron

 

Do zápasu jsme nastoupili aktivně a soupeře přehrávali ve všech směrech a odměnou byl ve 20. minutě gól Petra Hrona.

A jako by gólem odešla naše kolektivní hra, záloha vyklidila pole a do konce zápasu jen přihlížela, jak si soupeř ve středu pole dělá, co chce!!!!

Soupeř začal tlačit a vytvářel si gólové příležitosti, jednu takovou ještě zlikvidovali Dvořák s Rybákem na brankové čáře. Z druhého poločasu uplynulo 8 minut a bylo vyrovnáno. Pak přišly dva hloupé góly, náhodné centry před bránu se dostaly rovnou za záda brankaře. To bylo potrestání za naši pasivitu. Výborný výkon po celý zápas předvedli pouze tři hráči  Rybák-Švejda-Kratochvíl F..

V útoku naše dravé mládí zaslouží velkou pochvalu, ale pokud jim nebude pomáhat záloha, tak veškerá jejich snaha je k ničemu.

V neděli 4.5. od 10.00 hod hrajeme na našem hřišti s Opařany, tak doufáme, že bude po zápase důvod k radosti. Tímto zveme všechny rodinné příslušníky, přijďte podpořit své mladé fotbalisty.

 

Řepeč - Tučapy = 0:3  (0:0)

 

 Branky : Švejda 2x, Škrleta Mat.

 

Sestava:  Kubů - Dvořák, Švejda, Kratochvíl F. (Hron), Láska V. -

                           Škrleta Mar., Škrleta Mat., Prokeš -

                           Škrleta T. (Říha), Láska J. (Horáček), Hron (Tíkal), chyběl: Kratochvíl M.

 

Naše první utkání (přátelské) bylo hledáním nové sestavy poté, co skončili J. Krčma, Z. Rybák a dlouhodobě zraněn T. Petrů.

První poločas tomu odpovídal, někteří hráči přešli na nové posty (Švejda, Dvořák, Škrleta Mar., Kubů) a přišli noví hráči (Říha, Kratochvíl a Horáček).

A než si to sedlo byl konec poločasu. Druhý poločas začal už lépe, starší hráči drželi obranu, Budislavsko-Krtovská záloha začala fungovat

a útok, složený z našich nejmenších, tak to bylo něco. Nikomu z nich se nechtělo střídat a došlo to tak daleko, že se náš Petr Tíkal

při střídání zapomněl na hřišti (prostě neodešel střídat -"srdcař"), a tak jsme hráli dobrých 10 min přesilovku, kterou jsme však ke gólu nevyužili:-). Celkově se utkání povedlo a vizitkou našeho celého mužstva je fakt, že soupeř na naší branku vystřelil jen 2 krát za celé utkání. Všem hráčům musíme za snahu a předvedený výkon poděkovat. Děkujeme i věrným fanouškům

Zpět