Červen 2013

03.06.2013 20:27

 

MUŽI

------------------------------------------------

 

 

12.kolo Okresního přeboru MUŽŮ 22.6.2013

Lom 6:2 SK Tučapy 

Na poslední utkání této sezony jsme odjeli do Lomu. K tomuto utkání jsme nastoupily v základní sestavě s  pěti dorostenci. Dohrávka 12.kola se ukázala velice gólová. Prvních patnáct minut zápasu patřilo nám a soupeře jsme zatlačili na jeho polovinu. Ale ani jedna z našich šancí nebyla proměněna. Soupeř disponoval velice rychlými útočníky což nám dělalo velké problémy celé utkání. Ve dvacáté minutě šli domácí po rychlém útoku do vedení. 1:0. O pár minut později to bylo už 2:0. Ve 35.minutě jsme snížili. Na centr z pravé strany si naskočil Suda a hlavou překonal brankáře. 2:1. Místo srovnání skóre a proměnění našich velkých šancí jsme do poločasu ještě dvakrát inkasovali. Poločas 4:1. Druhá půle byla podobná té první byly jsme více na balonu měli jsme šance ale góly dával z rychlých útoku soupeř. V 65. minutě to už bylo 6:1. Náš druhý gól přidal po pěkném rohu Karase v 70. minutě hlavou Škrleta 6:2 . Do konce zápasu byli velké šance na obou stranách. Ale ani penalta domácích nebyla proměněna. Soupeře vychytal náš brankář Ošmera. Zápas skončil výsledkem 6:2. 

Sestava: Ošmera - Škrleta, Šedivý Vl, Forszták, Bejblík -Neuabuer, Kuttelwascher (70. Tíkal),Lhotka, Jilemnický - Lukáš (45. Karas M), Suda

Branky: 35. Suda, 70. Škrleta

 

22.kolo Okresního přeboru MUŽŮ 15.6.2013

SK Tučapy 2:0 Řepeč B 

Před tímto zápasem jsme přebíraly před domácím publikem pohár za vítězství v Poháru České Pošty (Fotky ve fotogalerii). Tyto oslavy a následnou dokopnou jsme si nechtěli pokazit prohrou. A tak nám nezbylo nic jiného než vyhrát. Což se nám také podařilo a třetí tým tabulky jsme na domácím hřišti porazily 2:0 a tím jsme zůstali na našem stadionu pro jarní část sezóny neporaženi ! Krásny, slunečný sobotní den přilákal na hřiště spoustu diváků. A myslím , že nebyli zklamaní protože se od začátku zápasu hrál pěkný fotbal s převahou na naší straně. Bylo jen otázkou času kdy nám tam padne první gól. Už velké šance Lhotky volali po gólu ale nic. Až těsně před poločasem si vzal slovo náš nejlepší střelec. Po rozehraní standartní situace Novotným ve vápně svým důrazem udělal Šedivý prostor Tíkalovi který se ve skluzu nemýlil. Poločas 1:0. Po změně stran jsme plně přebrali otěže zápasu. A opět jsme si vytvořily dobré šance. Pojišťovací gól přidal Neubauer. Když po pěkném sólu v 60. minutě překonal brankáře 2:0. Zbytek zápasu jsme dohráli tak jak jsme potřebovaly a tak jsme si mohli za vítězství připsat tři body do tabulky. Po zápase se konala dokopná všech mužstev. Ta se velice vydařila. Příští týden nás čeká dohrávka 12.kola v Lomu doufám, že se sejdeme v hojném počtu a zase zabodujeme. Tímto utkáním bude sezóna ukončena.     

Sestava: Suda - Škrleta, Novotný, Forszták, Bejblík - Kuttelwascher(70. Masojídek),Lhotka, Šedivý Vl, Klečatský - Tíkal (80. Jilemnický) ,Leibl O (45.Neubauer)

Branky: 42. Tíkal, 60. Neubauer

 

21.kolo Okresního přeboru MUŽŮ 9.6.2013

Meteor Tábor B 3:0 SK Tučapy 

K utkání do Čekanic jsme odjeli pro různé absence, zraněni, pracovní povinnosti v jedenácti lidech. Což už něco naznačovalo ale my jsme se chtěli zkusit porvat. Hned ve třicáté sekundě zápasu jsme vstřelili po pěkné akci branku ( Neubauer ) ale ta nebyla uznána pro ofsajd. Za nedlouho také soupeř vstřelil  branku z ofsajdu. Ve 35. minutě jsme inkasovali po centru ze strany se prosadil se štěstím hostující útočník 1:0. Takový byl i poločasový výsledek. Po přestávce jsme měli pár náznaků ale nic z toho. V šedesáté minutě jsme museli do deseti hráčů. Zranil se nám Kratochvíl a jelikož jsme neměli nikoho na střídaní museli jsme hrát oslabení. To znamenalo náš konec. Soupeř toho využil a do konce zápasu přidal ještě dvě branky . Konečný výsledek 3:0. Domácí hráli dobře a tři body spravedlivě náleží jim. Příští týden nás čeká domácí utkání s Opařany. Tak musíme tuto prohru odčinit.

Sestava: Suda - Škrleta, Kratochvíl, , Bejblík - Masojídek, Lhotka, Leibl O, Neubauer - Tíkal, Ošmera

 

7.6.2013 Finále -  Poháru České Pošty OFS Tábor

Božejovice 0:2 SK Tučapy

Na finále poháru jsme odjeli v pátek a věřili , že přivezeme pohár domů. Což se nám podařilo a soupeře jsme porazily. I když tato výhra se nerodila snadno. První poločas byl vyrovnaný s naší mírnou převahou branku ale nepřinesl , i když Tíkal s Lhotkou měli slibné šance. Poločas 0:0. Druhý poločas byl plně v naší režii a soupeře jsme skoro nepustili na naši polovinu. Na první branku jsme si ale museli počkat až do 60. minuty kdy Leibl udělal kličku hráči, uvolnil Tíkala , který už se nemýlil 0:1. A o patnáct minut později zvyšoval na 0:2 Tíkal po milimetrovém pasu Novotného. Spousta šancí druhého poločasu zůstala nevyužitá. Výsledkem 0:2 skončilo Finále. A tak jsem mohli slavit.  

Sestava: Suda- Škrleta, Novotný, Forszták, Klečacký - Jilemnický, Lhotka, Šedivý Vl, Švejda (30. Neubauer) - Tíkal, Leibl O.

Branky. 60.Tíkal 75. Tíkal 

 

20.kolo Okresního přeboru MUŽŮ 1.6.2013

SK Tučapy 3:0 Loko Veselí B

Ve 20.kole jsme se měli utkat s Veselím B. I přes deštivé počasí byl terén v docela dobrém stavu a my na rozdíl od soupeře byli připraveni nastoupit k zápasu. Soupeř k utkání nedorazil kvůli malému počtu hráčů, což znamenalo KONTUMACI. A tak jsme na našem hřišti opět zůstali neporaženi, i když tentokrát to bylo bez práce. Příští víkend nás čekají dva zápasy. Finále poháru v Božejovicích a mistrovské utkání na půdě Meteoru Tábor. Doufejme, že zvedneme nad hlavu pohár a připíšeme si tři body do tabulky.

DOROST

------------------------------------------------

 

18.kolo Okresního přeboru DOROST 15.6.2013

SK Tučapy 3:0 Březnice

Hosté k tomuto utkání nedorazily a tak naši dorostenci vyhráli bez boje kontumačně. Místo toho se utkali s kombinovaným týmem našich žáků a trenérů. Aby si společně udělaly žízeň, v přátelském utkání před dokopnou. Zápas splnil svůj účel, nikdo se nezranil a bylo k vidění spousta pěkných branek.

 

17.kolo Okresního přeboru DOROST 1.6.2013

Řepeč/Opařany B 2:4 SK Tučapy 

Bližší info přinesu.

Branka: 2x Jilemnický, Havel P, Forszták

16.kolo Okresního přeboru DOROST 1.6.2013

SK Tučapy 3:0 Jistebnice 

S Jistebnicí jsme odehráli zatím nejlepší zápas sezony. V prvním poločase se trefil Jilemnický po krásném centru Čoudka, který odehrál velmi kvalitní zápas. V Druhém poločase přidal dvě branky Cica. Poprvé se trefil hlavou, znovu po centru Čoudka a pak střelou za vápnem překonal hostujícího gólmana. V druhém poločase se dostali na hřište i tři žáči, kteří s námi budou hrát od příští sezony a všichni hráli velice dobře. Za tento zápas stačí klukům jen a jen poděkovat a popřát jim, aby takovýchto zápasů bylo co nejvíce.

 

Sestava:  Vejvar, Forszták, Škarda, Lukáš, Karas D., Pícha, Čoudek, Cica, Jilemnický, Neubauer, Škrleta    

 

Náhradníci:  Kunovský, Švejda D., Havel F., Havel P.

Branka: Cica 2x, Jilemnický

info připravil trenér týmu Leibl Tomáš

Zpět